Hopp til innhold

Hjelp oss å redusere drukningsstatistikken i Norge

Årlig drukner en rekke personer etter fall fra land.

Ingen skal drukne

Vår visjon er at ingen skal drukne. Vi har derfor oppfordret til at alle som ferdes til sjøs eller ved vann løfter blikket og er oppmerksom på om noen trenger hjelp. Dersom noen skulle være i nød kan det være lurt å lokalisere om det er livbøyer eller livliner i nærheten. Dette er ikke alltid tilfelle, og derfor har vi nå lansert et sikkerhetsprodukt som er enkelt å ha med seg. Et ekstra sikkerhetstiltak som kan være med å redde liv.

OneUp er en bærbar livbøye som passer i tursekken, i håndvesken, på fisketur, i bilens hanskerom, om bord i båten, ja faktisk hvor som helst, der du ferdes. Den har formfaktor som en liten paraply, og blåser seg automatisk opp til en livbøye i full størrelse når den kastes på vannet.

Praktisk størrelse, så den er lett å ha med overalt

OneUp livbøye er på størrelse med en liten paraply, og derfor praktisk å ha med overalt når du skal ferdes ved sjø eller vann, eller på ferie i utlandet.

Blåses opp umiddelbart ved vannkontakt

OneUp livbøye blåser seg opp umiddelbart når den kommer i kontakt med vann. Den er 100% gjenbrukbar ved å bytte patron etter bruk.

Lett å kaste langt og nøyaktig

Takket være OneUps størrelse og konstruksjon er den lett å kaste både langt og nøyaktig. Dette er en svært kritisk fordel når man oppdager at noen er i nød fra lengre avstander.

OneUp livbøye – Bestill i nettbutikken i dag!

OneUp – livredder i lommeformat. En bærbar livbøye som passer i tursekken, i håndvesken, på fisketur, i bilens hanskerom eller om bord i båten.

Se hvordan du bytter patron på OneUp

Aktuelle produkter

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 103, 1325 Lysaker
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no

Produktet er lagt til handlekurven