Hopp til innhold

Smarte produkter til høsten

Vi anbefaler å bruke ekstra tid på vask, sjekk og god beskyttelse av båten på høsten for å gjøre vårpussen litt raskere og enklere. Godt vedlikehold av båten vil forlenge levetiden betraktelig. Her noen produkter som er kjekt å ha i forbindelse med klargjøring av båt før opplag.

Bestselger – InspectorCam inspeksjonskamera

Har du behov for å se hva som skjuler seg i kjølsvinet eller inspisere baksiden av instrumentpanelet? Med InspectorCam får du «øyner» på vanskelig tilgjengelige steder. InspectorCam er et hendig og smart inspeksjonskamera du kobler til mobilen. Utviklet for å gi bedre innsyn i trange og utilgjengelige plasser. Anbefalt av Båtmagasinet!

Nyhet – DSALT saltfjerner

DSALT er en saltfjerner som svært effektivt og miljøvennlig fjerner salt, løser lett overflatesmuss, og legger igjen en usynlig korrosjonshemmende hinne. Produktet er biologisk nedbrytbart.

Salt er en katalysator til fremveksten av rust og korrosjon. Salt har egenskaper som tiltrekker seg både fuktighet og oksygen, og dette fremskynder prosessen kraftig. Effektiv fjerning av salt er derfor essensielt i ethvert vedlikehold hvor salt bør fjernes.

Nyhet – Eco Clean

En verdensnyhet til båtfolket! Eco Clean åpner og forebygger tette toaletter uten å skade rørene eller naturen. Alle ingrediensene er biologiske og nedbrytbare.

Fjerner forkalkning i fartøy på farten. Toalettrør på båter og skip er svært utsatt for forkalkninger, som urinstein. Det samme gjelder bobiler, tog, busser og fly. Resultatet er ofte tette rør som må stakes opp eller byttes ut. Eco Clean fjerner disse forkalkningene på en enkel, effektiv og skånsom måte.

Eco Clean produkter

DEFA SmartCharge – Testvinnende batteriladere

Test- og prisvinnende portabel smartlader som passer alle typer 12V bly/syre batterier i bil, båt, motorsykkel eller andre typer kjøretøy.

Lad batteriet helt opp før vinterlagring. Oppbevar batteriet kjølig og tørt. … Laderen skal være av riktig type, tilpasset nettopp ditt batteri. Et batteri til en båt eller et fritidskjøretøy har vanligvis en levetid på flere år, forutsatt at det brukes og vedlikeholdes på riktig måte.

DEFA SmartCharge batteriladere

Hvor godt er båten din sikret?

I 2020 ble det stjålet båter og båtutstyr for over 70 millioner kroner. Dette er en økning på over 20 prosent sammenlignet med året før, ifølge tall fra Finans Norge.

1 av 3 båteiere opplyser at de ikke har sikret båt/motor tilstrekkelig mot tyveri. Har du? Ta Securmarks sikkerhetssjekk her.

Å være synlig hjelper deg med å unngå ulykker og hjelper beredskapen til å finne deg hvis du har hatt et uhell.

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 3, 3199 Borre
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no

Samtykkeinnstillinger

Produktet er lagt til handlekurven