Hopp til innhold

Smarte produkter til høsten

Det nærmer seg sesongslutt for mange. Det betyr tid for opplag av båten. Vi anbefaler å bruke ekstra tid på vask, sjekk og god beskyttelse av båten for å gjøre vårpussen litt raskere og enklere. Godt vedlikehold av båten vil forlenge levetiden betraktelig. Her noen produkter som er kjekt å ha i forbindelse med klargjøring av båt før opplag.

Bestselger – InspectorCam inspeksjonskamera

Har du behov for å se hva som skjuler seg i kjølsvinet eller inspisere baksiden av instrumentpanelet? Med InspectorCam får du «øyner» på vanskelig tilgjengelige steder. InspectorCam er et hendig og smart inspeksjonskamera du kobler til mobilen. Utviklet for å gi bedre innsyn i trange og utilgjengelige plasser. Anbefalt av Båtmagasinet!

Nyhet – DSALT saltfjerner

DSALT er en saltfjerner som svært effektivt og miljøvennlig fjerner salt, løser lett overflatesmuss, og legger igjen en usynlig korrosjonshemmende hinne. Produktet er biologisk nedbrytbart.

Salt er en katalysator til fremveksten av rust og korrosjon. Salt har egenskaper som tiltrekker seg både fuktighet og oksygen, og dette fremskynder prosessen kraftig. Effektiv fjerning av salt er derfor essensielt i ethvert vedlikehold hvor salt bør fjernes.

CRC 5-56 universalspray

Universalspray for service. Løsner rustede deler, og gjør det mulig å starte våte motorer umiddelbart. Formelen trenger raskt inn, beskytter mot fuktighet, og forhindrer elektrisk feil. CRC 5-56 beskytter dessuten mot korrosjon, og har til og med rengjørende egenskaper.
Medlem kr 110,– Ikke medlem kr 125,–

Nyhet

CRC 6-66 Marine service spray 250 ml

Universelt smøremiddel spesielt utviklet for maritimt miljø.
Medlem kr 165,– Ikke medlem kr 189,–

Nyhet

DSALT konsentrat 1 liter – saltfjerner maritim

DSALT konsentrat 1:100 er et skånsomt vedlikeholdsprodukt som enkelt fjerner salt og samtidig hemmer ny korrosjon. DSALT konsentrat gir 100 l. ferdig produkt. DSALT er velegnet til desalting av bl.a båter, båtmotorer, bremser, seil, tauverk, dykkerutstyr, teiner og garn, m.m.
Medlem kr 549,– Ikke medlem kr 629,–

Nyhet – Eco Clean

En verdensnyhet til båtfolket! Eco Clean åpner og forebygger tette toaletter uten å skade rørene eller naturen. Alle ingrediensene er biologiske og nedbrytbare.

Fjerner forkalkning i fartøy på farten. Toalettrør på båter og skip er svært utsatt for forkalkninger, som urinstein. Det samme gjelder bobiler, tog, busser og fly. Resultatet er ofte tette rør som må stakes opp eller byttes ut. Eco Clean fjerner disse forkalkningene på en enkel, effektiv og skånsom måte.

Eco Clean produkter

NYHET

Eco Clean Flush Block

Eco Clean Flush Block fjerner forkalkning i fartøy på farten. Alle ingrediensene er biologisk nedbrytbare, slik at de ikke skader rør eller naturen.
Medlem kr 199,– Ikke medlem kr 229,–

Nyhet

Eco Clean 500 ml

Eco Clean forebygger tette toalettrør uten å skade rørene eller naturen. Alle ingrediensene er biologiske og nedbrytbare, noe som gjør Eco Clean til den første rør-rensen med Svanemerket.
Medlem kr 369,– Ikke medlem kr 425,–

DEFA SmartCharge – Testvinnende batteriladere

Test- og prisvinnende portabel smartlader som passer alle typer 12V bly/syre batterier i bil, båt, motorsykkel eller andre typer kjøretøy.

Lad batteriet helt opp før vinterlagring. Oppbevar batteriet kjølig og tørt. … Laderen skal være av riktig type, tilpasset nettopp ditt batteri. Et batteri til en båt eller et fritidskjøretøy har vanligvis en levetid på flere år, forutsatt at det brukes og vedlikeholdes på riktig måte.

DEFA SmartCharge batteriladere

Defa SmartCharge 12 V 10A batterilader

Testvinnende portabel lader Test- og prisvinnende portabel smartlader som passer alle typer 12V bly/syre batterier i bil, båt, motorsykkel eller andre typer kjøretøy.
Medlem kr 1 899,– Ikke medlem kr 2 119,–

Defa SmartCharge 12 V 6A batterilader

Testvinnende portabel lader Test- og prisvinnende portabel smartlader som passer alle typer 12V bly/syre batterier i bil, båt, motorsykkel eller andre typer kjøretøy.
Medlem kr 1 095,– Ikke medlem kr 1 259,–

Hvor godt er båten din sikret?

I 2020 ble det stjålet båter og båtutstyr for over 70 millioner kroner. Dette er en økning på over 20 prosent sammenlignet med året før, ifølge tall fra Finans Norge.

1 av 3 båteiere opplyser at de ikke har sikret båt/motor tilstrekkelig mot tyveri. Har du? Ta Securmarks sikkerhetssjekk her.

Abus Granit Sea & Snow hengelås

ABUS GRANIT ™ Sea & Snow oppfyller de høyeste sikkerhetskravene til en hengelås, selv under ekstreme værforhold. FG-godkjent klasse 3.
Medlem kr 1 155,– Ikke medlem kr 1 325,–

Låsewire – Robline, sort 1,5 m

Robust låsewire for å  sikre båter, utenbordsmotorer, surfbrett eller sykler mot tyveri. Produsert av kvalitetsmaterialer for optimal beskyttelse. Stålkjernen er kledd med flettet polyester.
Medlem kr 475,– Ikke medlem kr 545,–

Planlegger du båtturer utover høsten? Ta synlighet til sjøs på alvor!

Å være synlig hjelper deg med å unngå ulykker og hjelper beredskapen til å finne deg hvis du har hatt et uhell.

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 103, 1325 Lysaker
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no