Hopp til innhold

DEFA SmartCharge – Testvinnende batteriladere

Smart lader for forutsigbarhet og komfort på sjøen

Moderne båter er avhengig av stadig flere elektriske systemer som setter større krav til batteriet. Med en SmartCharge tilgjengelig i båten vil du alltid kunne sikre at du kan lade batteriene når det trengs. Båtbatterier utsettes også for både høye og lave temperaturer og ligger ubrukt i lange perioder. For å sikre best mulig ytelse og levetid er det smart å vedlikeholdslade batteriet med jevne mellomrom.

SmartCharge – best i test i Båtmagasinet

SmartCharge kan nå føye en ny best-i-test tittel til sine utmerkelser. Vår batterilader har nå blitt kåret til beste alternativ for både båt og bil, samt mottatt priser for design og brukervennlighet.

Slik virker den:

Produkter

Defa SmartCharge 6A batterilader

Test- og prisvinnende portabel smartlader som passer alle typer 12V bly/syre batterier i bil, båt, motorsykkel eller andre typer kjøretøy.

SmartCharge 6A er laget for å gjøre det enkelt for alle å lade sine egne batterier. Den  tilpasser automatisk ladingen til batteriets ladenivå, størrelse og til temperaturforholdene rundt og er sikret mot gnister og omvend polarietet. Laderne er lette og kompakte, og en praktisk mekaniske for kveiling av kabler og festing av klemmer gjør den lett å lagre og ha med seg.

Defa SmartCharge 10A batterilader

Test- og prisvinnende portabel smartlader som passer alle typer 12V bly/syre batterier i bil, båt, motorsykkel eller andre typer kjøretøy.

SmartCharge 10A er laget for å gjøre det enkelt for alle å lade sine egne batterier. Den  tilpasser automatisk ladingen til batteriets ladenivå, størrelse og til temperaturforholdene rundt og er sikret mot gnister og omvend polarietet. Laderne er lette og kompakte, og en praktisk mekaniske for kveiling av kabler og festing av klemmer gjør den lett å lagre og ha med seg.

Velg riktig SmartCharge til ditt behov

Enkel å bruke

Med denne smarte batteriladeren trenger du bare å feste klemmene på batteriet, sette støpselet i veggen og trykke “ON”. SmartCharge analyserer automatisk batteriet og sørger for optimal lading. De integrerte løsningene for festing av kabel, kontakt og klemmer gjør SmartCharge like lett å lagre som å ta med seg.

God sikkerhet

Dette er en batterilader absolutt alle kan bruke. SmartCharge oppdager automatisk om klemmene har blitt festet feil og er fullstendig sikret mot omvendt polaritet, kortslutning og gnister. Ladingen avsluttes av seg selv når batteriet er fullt. Laderne har også en godt kontrollert ladekurve som lader batteriet på en god og trygg måte.

Powersupply og tilbehør

Den innebygde Powersupply-funksjonen lar deg beskytte bilens elektronikk og bevare innstillingene dine når du må koble fra batteriet. Powersupply produserer 13,6V og aktiveres ved å holde “PÅ” knappen inne i 5 sekunder. Med ekstra kabler, blant annet for fast montering på batteri, kan du gjøre SmartCharge enda mer anvendelig.

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 3, 3199 Borre
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no

Samtykkeinnstillinger

Produktet er lagt til handlekurven