Hopp til innhold

Devold – Brukt av våre redningsmenn i over 100 år

I mer enn 160 år har Devold utviklet ullprodukter med uslåelig komfort, kvalitet og beskyttelse. Devold er internasjonale pionerer innenfor utvikling av innovativ merinoull laget for friluftsfolk, eventyrer og profesjonelle som jobber i krevende omgivelser.

Ikoniske kvalitetsprodukter

RS-blaatrøya fra Devold er en varm og tradisjonsrik genser av 100 % ren ull. Opprinnelig ble den laget for fiskere og for sjøfolkene på Redningsselskapets skøyter, som brukte disse som mannskapsgensere fram til 1960-tallet

Innovasjon og utvikling

Ole Andreas Devold forstod tidlig at en kombinasjon av kvalitet og nytenking var viktig for enhver vellykket bedrift. Den røde tråden i suksesshistorien om ullbedriften Devold har derfor nettopp vært innovasjon

100% økologisk merinoull

Ullkvalitet kommer an på hvordan dyrene har blitt behandlet, det er derfor alle bønder vi samarbeider med støtter opp om ”De Fem Friheter for Dyrevelferd”

Anbefalt av mannskapet

DEVOLD er kjent for sitt termiske undertøy. Men de er også en pålitelig leverandør til industrien, inkludert maritim og offshore. Vi har inkludert Devold Spirit i både RS-startpakkene og uniformutvalget  for alle våre operasjonelle mannskaper. Spirit er lett, lagvis godt med andre plagg og brukes av mange av våre mannskaper året rundt. En god kombinasjon av god vekt og varme, samt at de tåler de hyppige vaskene og mishandlingen som er en del av profesjonell bruk.

Matt Skuse – Fagsjef i Redningsselskapet

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 3, 3199 Borre
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no

Samtykkeinnstillinger

Produktet er lagt til handlekurven