Hopp til innhold

RS × Shades of Norway

Testet og utviklet i samarbeid med Shades of Norway.

RS × SoN Seagull er en unik lettvekt solbrille med spesiallaget glass- og brilleform som beskytter svært godt mot vær og vind – perfekt til bruk både på sjøen og fjellet. Polarisert linse med saltvannsbeskyttelse, og hydrofobisk/fleksibel gummi som holder brillen på plass. Solbrillene flyter med brillesnor på.

God sikt er viktig når du er på sjøen

Redningsselskapet har, i samarbeid med Shades of Norway, utviklet en unik solbrille som er skreddersydd for bruk i båt eller på fjellet.

Lysforholdene på sjøen er spesielle, og kravene til godt syn er høye. Du skal kunne se andre båter og skjær, samtidig som du må kunne lese kart/kartplotter. En god båtbrille hjelper deg med dette.

På sjøen kan øynene bli utsatt for mer enn 50 % stråling på grunn av reflekser fra vannoverflaten. Da er det desto viktigere å velge solbriller med god optikk som beskytter øynene 100 %.

En god solbrille skal også få øynene til å slappe av. Du bør derfor velge solbriller med polarisert glass som fjerner refleksjoner og blending. Ikke minst er dette viktig for sikker seilas når solen står lavt på himmelen. Du får skarpere syn med klarere farger og øynene beskyttes for anstrengelser og stress.

Polariserte linser

Polariserte brilleglass filtrerer ut solstrålene, fjerner refleksjoner og blending.

Buet passform

Passformen dekker solen godt fra alle kanter og den store buede linseflaten gir fullt synsfelt.

Hydrofobisk gummi

Hydrofobisk gummi i rammen gjør at brillene ikke glir av når de blir våte.

Antidugg

God ventilasjon og antidugg-behandling på linsen for ekstra duggbeskyttelse.

Polariserte linser fjerner refleksjoner, gir skarpere syn og sørger for at øynene ikke anstrenger seg

RS × SoN Seagull fargevarianter


RS × SoN Seagull Yellow – Red Mirror

Gul ramme med diskrè RS-logo i refleks. Polarisert saltvannsbeskyttende lettvektslinse med brun base som gir et behagelig utsyn og som hjelper øynene å slappe av i skarpt lys. Basen i glassene gir også økte kontraster slik at omgivelsene virker lysere. Polariseringen i glassene gjør at solstrålene som reflekteres fra overflaten (vann/snø) minskes. Dette øker sjansen for å se skjær og andre hindringer under vannoverflaten.

Hydrofobisk/fleksibel gummi som holder brillen på plass. Brilleform som beskytter svært godt mot vær og vind.

Veil. pris: 1750,- | Medlemspris: 1395,-

RS × SoN Seagull Yellow – Flash Mirror

Gul ramme med diskrè RS-logo i refleks. Polarisert saltvannsbeskyttende lettvekstslinse med grå base som gir et naturlig lys og bevarer kontrastene. Disse linsene er de markedsledende linsetypene for solbriller. Den grå basen eliminerer mye av omgivelseslyset uten at det går på bekostning av klarheten. Polariseringen i glassene gjør at solstrålene som reflekteres fra overflaten (vann/snø) minskes. Dette øker sjansen for å se skjær og andre hindringer under vannoverflaten.

Hydrofobisk/fleksibel gummi som holder brillen på plass. Brilleform som beskytter svært godt mot vær og vind.

Veil. pris: 1750,- | Medlemspris: 1395,-

RS × SoN Seagull Black – Blue Mirror

Sort ramme med diskré RS-logo på stengene. Polarisert saltvannsbeskyttende lettvektslinse med brun base som gir et behagelig utsyn og som hjelper øynene å slappe av i skarpt lys. Basen i glassene gir også økte kontraster slik at omgivelsene virker lysere. Polariseringen i glassene gjør at solstrålene som reflekteres fra overflaten (vann/snø) minskes. Dette øker sjansen for å se skjær og andre hindringer under vannoverflaten.

Hydrofobisk/fleksibel gummi som holder brillen på plass. Brilleform som beskytter svært godt mot vær og vind.

Veil. pris: 1750,- | Medlemspris: 1395,-

RS × SoN Seagull Black – Flash Mirror

Sort ramme med diskré RS-logo på stengene. Polarisert saltvannsbeskyttende lettvekstslinse med grå base som gir et naturlig lys og bevarer kontrastene. Disse linsene er de markedsledende linsetypene for solbriller. Den grå basen eliminerer mye av omgivelseslyset uten at det går på bekostning av klarheten. Polariseringen i glassene gjør at solstrålene som reflekteres fra overflaten (vann/snø) minskes. Dette øker sjansen for å se skjær og andre hindringer under vannoverflaten.

Hydrofobisk/fleksibel gummi som holder brillen på plass. Brilleform som beskytter svært godt mot vær og vind.

Veil. pris: 1750,- | Medlemspris: 1395,-

«Redningsselskapet har utfordret oss til å lage den ultimate båtbrille for bruk i fritidsbåt, seilbåt og kajakk. Gjennom en lang prosess der vi har prøvd oss frem med forskjellige rammeformer og linsetyper håper vi nå å ha laget den beste maritime brillen på markedet i dag. Seagull brillen har navn etter måken, som et symbol på frihet, styrke, selvtillit og gir et bilde av å gli over bølgetoppene.»

Henrik Lauritzsen
Grunnlegger / Founder Shades of Norway

Produkter


Fokus på detaljer

I alle ledd i Redningsselskapet – fra mannskap til produkter i nettbutikken, tilstreber vi høyeste kvalitet. Produktutvalget skal øke sikkerheten til kundene våre og forenkle arbeidet til vårt redningsmannskap. Alle sikkerhetsproduktene blir testet og godkjent av våre fagfolk.

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 3, 3199 Borre
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no

Samtykkeinnstillinger

Produktet er lagt til handlekurven