Hopp til innhold

RS × Varsity Headwear

Under en redningsaksjon kan synlighet utgjøre den store forskjellen, og selv små detaljer kan være avgjørende. I tett samarbeid med Redningsselskapet har Varsity Headwear utviklet en unik caps, som skal øke dine sjanser for å bli sett, og funnet.

Å være synlig, natt og dag, er grunnleggende for sikkerheten til sjøs. På sjøen er det tre faktorer for å bli sett; lyse farger, refleksmateriale og aktivt lys – Du trenger minst en av dem for å bli sett.

RS-capsen fra Varsity Headwear er designet for å gjøre deg lettere å få øye på, både om bord i båten, eller hvis du faller i vannet. Den har et festepunkt for strobelys og SOLAS godkjent refleksmateriale på baksiden og på sidene. Dette gjør capsen synlig fra de fleste vinkler – uten å blende andre. I proff-versjonen får du capsen i knallgul farge. I tillegg til synligheten har vi vektlagt at capsen skal være stilig, slitesterk og komfortabel. Vi mener at dette hodeplagget passer perfekt for deg som er glad i båtliv, havkajakkpadling, SUP, regattaseiling eller surfski-padling. Men den passer selvsagt til deg som bare vil ha en kul og synlig caps.

Hvorfor vi har laget denne capsen

Redningsselskapet er opptatt av synlighet. Spesielt i en nødssituasjon. En viktig del av vårt arbeid handler om å tilby eller anbefale produkter som øker sikkerheten til personer som er mye på sjøen. I denne prosessen har vi lenge vært på jakt etter et hodeplagg som imøtekommer de kravene Redningsselskapet har satt til synlighet og funksjonalitet. Til slutt bestemte vi oss for å utvikle et produkt selv. Vi tok da kontakt med Varsity Headwear, en norsk grunderbedrift som over tid har etablert seg som en av verdens fremste produsenter av kvalitets-capser.

Med Varsity Headwear sin ekspertise innen produksjon og RS sin kompetanse innen funksjonalitet og synlighet kan vi nå med stolthet presentere RS × Varsity Reflective Caps . En caps som både imøtekommer Varsity sin kvalitet og passform, samt RS sine krav til funksjonalitet. En caps som kan utgjøre forskjellen dersom du ligger i vannet og trenger å bli funnet.

Varsity is a quality local brand who knew about style and materials but also understood the importance of testing function.”

– Matt Skuse, Direktør RS Akademiet

Konstruert av tekniske materialer som tåler havets elementer, med refleks-paneler på siden og bak, øker capsen din synlighet og derfor dine muligheter.

Kvalitet, passform og holdbarhet

Varsity Headwear ble grunnlagt av to brødre fra Norge, Alex og Seb, med målet om å lage den perfekte capen. Fra første stund har målet vært å perfeksjonere passformen, materialene, og følelsen av å eie en Varsity cap. I jakten på perfeksjon, har de utviklet en estetisk og fin caps, med høyt fokus på kvalitet og passform.

RS reflective caps er en meget holdbar og teknisk caps for utøvere og sportsentusiaster. Den er laget av et lett soft-shell materiale og er designet for å tåle tøffe forhold. Varsity Sports Soft Shell-kvalitet er et ultralett materiale som er både vind- og vannavstøtende, samtidig som det opprettholder fantastiske pusteegenskaper. Stoffkvaliteten passer perfekt til en aktiv livsstil samtidig som den er elegant nok til hverdagsbruk.

Redningsselskapet har utfordret oss til å videreutvikle oss og lære nye ting, noe vi også har vokst på. Målet vårt har hele tiden vært å lage det beste produktet på markedet som skal forenkle redningsarbeidet til RS og bidrar til økt sikkerhet på sjøen. Jeg håper vi har lykkes!

– Sebastian Adams, Med-grunnlegger og produktdesigner Varsity Headwear

RS × Varsity Headwear reflective cap

Testet og utviklet i samarbeid med Varsity Headwear. En unik caps som gir god synlighet og øker sjansen for å bli sett og funnet. Solas-godkjente reflekser og festepunkt for strobelys. Laget av et lett soft-shell materiale som gjør capsen vindtett og vannavvisende.

I alle ledd i Redningsselskapet – fra mannskap til produkter i nettbutikken, tilstreber vi høyeste kvalitet. Produktutvalget skal øke sikkerheten til kundene våre og forenkle arbeidet til vårt redningsmannskap. Alle sikkerhetsproduktene blir testet og godkjent av våre fagfolk.

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 3, 3199 Borre
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no

Samtykkeinnstillinger

Produktet er lagt til handlekurven