Hopp til innhold

RS × Crewsaver

Redningsselskapet er svært stolte av å kunne presentere en ny kolleksjon redningsvester – til proff- og fritidsmarkedet fra den verdensledende vestprodusenten Crewsaver/Hansen Protection.


Crewsaver er en ledende produsent av redningsvester med 60 års erfaring i å levere kvalitetsprodukter til både profesjonelle og fritidsbrukere. De bruker avansert teknologi og innovative løsninger for å produsere høykvalitets vester som ivaretar brukernes sikkerhet uten kompromisser. Crewfit-vesten har en 30-årig historie og har blitt kontinuerlig oppdatert med ny teknologi og innsikt for å forbedre flytestilling, vendegenskaper og komfort. 

Crewsaver tilbyr et bredt utvalg av redningsvester som er spesielt designet for ulike aktiviteter, som seiling, kajakkpadling eller fiske. Dette gjør at du kan velge en redningsvest som passer best til dine spesifikke behov. 

RS Crewfit har alle sikkerhetsfunksjoner som kreves for å sikre at brukeren forblir så trygg som mulig ute på vannet. Vestene passer til generelt båtbruk og sikrer at den enkelt snur deg til en høy og sikker flytestilling med ansiktet opp om ulykken skulle være ute. Crewfit 165N Sport er en enklere vest for litt lettere bruk, mens Crewfit 180N Pro har enda flere egenskaper og detaljer som gjør vesten ideell for både fritid- og yrkesbruk.

RS Yak Kallista 50N og RS Yak Xipe 60N er funksjonelle og trygge padlevester, som er beregnet for padling/kajakk og andre vannaktiviteter. Velg den vesten som passer best for deg; enten du skal ut på sjøen på en rolig dagstur eller om du havpadler og trenger en vest med flere egenskaper. De gode justeringsmuligheter sørger for optimal passform, økt komfort og bevegelsesfrihet.

Flyteevne

Crewfit har en unik fordeling av oppdrift som gjør til at du vender raskt i vannet. Lungen er designet med hake-støtte, for å holde luftveiene godt fri av vannet uansett forhold.

Komfort

Crewfit er designet med tanke på komfort og er ergonomisk utformet for å passe godt på kroppen. Gode justeringsmuligheter både foran og bak.

Holdbarhet

Crewfit er laget av høykvalitetsmaterialer og er konstruert for å tåle harde værforhold og langvarig bruk.

Sikkerhet

Crewfit har alle sikkerhetsfunksjoner som kreves for å sikre at brukeren forblir så trygg som mulig ute på vannet. 

RS Crewfit redningsvester


RS Crewfit 165N Sport

Ideell for fritids- og lett arbeidsbruk! En kompakt oppblåsbar redningsvest og en av de letteste redningsvestene som er tilgjengelige på markedet i dag – svært god komfort og bevegelsesfrihet. Den unike lungefasongen er designet for å snu brukeren med ansiktet opp i vannet – selv om person er bevisstløs. Fusion 3D-konstruksjon gir svært god ergonomisk passform.  

RS Crewfit 180N Pro

Kvalitetsvest for fritids- og yrkesbåt! Spesialdesignet for maksimal sikkerhet på vannet. Unik lungefasong som snur brukeren med ansiktet opp i vannet og løfter hodet ekstra. Fusion 3D-konstruksjon gir ergonomisk passform, unik fordeling av oppdrift og god komfort. Innebygd nødlys. Godkjent sikkerhetssele på modellen med D-ring

RS Crewfit XD 150N

Kvalitetsvest for fritids- og yrkesbåt som gir full bevegelsesfrihet. Denne vesten er komfortabel å ha på i lange perioder. Midjebeltet er utstyrt med justeringsmulighet på begge sider, – sikrer rask og god tilpasning. Selv om betegnelsen er «150N» gir flytelungen en oppdrift på 190N, som sikrer gode snuegenskaper og gir en sikker og stabil flytestilling når du først ligger på ryggen – innebygd oppblåsbar hakestøtte på lungen som bidrar til løfte hodet ekstra. Slitesterkt trekk i 500D nylon med Solas-godkjente reflekser. Miljøvennlig – enkelt å skifte ut yttertrekk, lunge eller belte dersom enkeltdeler skulle bli utslitt eller ødelagt.

RS Yak flytevester


RS Yak Kallista 50N

En allround flytevest godt egnet for turpadling, surfski, kano, vannsport og andre vannaktiviteter. Den har et robust yttermateriale, tynnere og mer fleksibelt oppdriftskum, og optimalisert oppdriftsfordeling for beste ytelse, komfort og lav vekt. Vesten har en justerbar og behagelig passform med glidelås foran og er utstyrt med en anvendelig frontlomme og reflekser for ekstra synlighet. Finnes i størrelser fra junior til XL. 

RS Yak Xipe 60N

En funksjonell og trygg padlevest.  Dette er et godt valg til tur-, elve- hav- og rekreasjonspadling.  Den har justeringsmuligheter – skulderstropp og i siden – for å oppnå optimal passform. Den har to store frontlommer og en stor rygglomme med plass til drikkepose. Vesten har 60N oppdrift og god passform med justeringsmuligheter. Den har refleksdetaljer og feste for klips/kniv. 

«Redningsselskapet er modige og innovative. De utfordrer oss som leverandør til å tenke nytt hele tiden. Sammen med Crewsaver, som jo er verdensledende aktør som alltid har brukt avansert teknologi og innovative løsninger for å produsere gode kvalitetsvester, har vi laget en ny vestkolleksjon til proff- og fritidsmarkedet som vi er veldig stolte av. Vi håper mange ønsker å skaffe seg en av disse, i tillegg til å støtte Redningsselskapet i den fantastiske jobben de gjør for at vi andre skal føle oss trygge på sjøen»

Terje Gorm Hansen
Adm. Dir. Hansen Protection

Tilbehør til redningsvester


Fokus på detaljer

I alle ledd i Redningsselskapet – fra mannskap til produkter i nettbutikken, tilstreber vi høyeste kvalitet. Produktutvalget skal øke sikkerheten til kundene våre og forenkle arbeidet til vårt redningsmannskap. Alle sikkerhetsproduktene blir testet og godkjent av våre fagfolk.

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 3, 3199 Borre
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no

Samtykkeinnstillinger

Produktet er lagt til handlekurven