Hopp til innhold

Julegavetips – Gi en gave som bidrar til å redde liv

Våre redningskvinner og -menn er i full beredskap døgnet rundt og jobber for at alle på sjøen skal komme trygt hjem til jul. Når du kjøper en gave fra oss, bidrar du samtidig til å redde liv. Alt overskuddet går til vårt livreddende arbeid.

Utvalgte julegavetilbud

Medlemstilbud – InspectorCam inspeksjonskamera

Med InspectorCam får du «øyner» på vanskelig tilgjengelige steder. InspectorCam er et hendig og smart inspeksjonskamera du kobler til mobilen. Utviklet for å gi bedre innsyn i trange og utilgjengelige plasser. Anbefalt av Båtmagasinet!

Veil pris: 599,- | Medlemstilbud 435,-

Populære julegaver

RS julekuler 2023

Limited Edition. Motivet for 2023 er redningsskøyta RS 174 «Oscar Tybring V». Julekulen er håndmalt på innsiden av glasset. Leveres i en rød, polstret gaveeske.  En perfekt gave med mening som bidrar til å redde liv. 

RS × Varsity Headwear

Kvalitetsvester fra RS

Bestselger – Gi et digitalt gavekort til jul

Et digitalt gavekort er perfekt for deg som ønsker å gi bort et nyttig kurs eller medlemskap i gave. Du kan legge med en personlig hilsen og sende gavekortet direkte til mottakers e-post på den datoen du velger.

Julegaver som varmer

Kjekt å ha

Gaver til de minste

Eliasklubben Julekalender

Eksklusiv julekalender laget av Eliasklubben – inneholder klistremerker og gøyale sjø- og miljøaktiviteter som barna kan gjøre helt alene eller sammen med familien!

Hvert år står nye stoler tomme rundt middagsbordet, plassen i hjemmet hvor de gode samtalene dyrkes. Der alle har sin faste plass. Hvor gleder og sorger deles. Der minner skapes og gjenfortelles. Din hjelp kan forandre mange familiehistorier. Ingen flere tomme stoler – alle skal hjem til jul. 

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 3, 3199 Borre
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no

Samtykkeinnstillinger

Produktet er lagt til handlekurven