Hopp til innhold

SJØEN ER FOR ALLE

Vi feirer kjærlighet og mangfold

RS presenterer «Kjærlighetsvesten». Ved å kjøpe denne blir du en viktig bidragsyter til sjøsikkerheten i Norge. Prisen på vesten er 5.000 kroner. Med de pengene kan vi drifte en redningsskøyte i 17 nautiske mil, vi kan gi barn og unge opplæring i sjøvett og sørge for at våre redningsmenn og -kvinner har utstyret de trenger for å gjøre en best mulig jobb når nøden er størst. Kort oppsummert støtter du en viktig sak – og får «kjærlighetsvesten» som bevis.

Riktig god sommer alle sammen! Jeg vet at mange, etter et tøft år, lengter etter sommer og tid på sjøen. Med denne fargerike redningsvesten vil jeg bare si at sjøen er for alle, men alle må bruke redningsvest. Vi har kommet oss gjennom dette året, og har klart å ta godt vare på hverandre. Og jeg håper dere også tenker på å ta vare på hverandre når man er på sjøen og passer på at alle har på seg redningsvest. Riktig god sommer!

Bent Høie
(Tidligere Helse- og omsorgsministeren
)

Hvorfor koster denne vesten 5.000 kroner?

Denne redningsvesten finnes bare i 25 eksemplarer. Hvert eksemplar er nummerert og kommer med medfølgende ektehetsbevis signert av generalsekretær og president i Redningsselskapet. For oss er den et viktig symbol på mangfold. For deg er den en gylden anledning til å vise at du tar samfunnsansvar – og bidrar til beredskapen langs kysten.

RS kjærlighetsvest – Limited Edition

En kvalitetsvest fra Hansen Protection, som også leverer til våre profesjonelle redningsmenn. Vesten er utviklet av fagfolk og er tilpasset deg som fritidsbåtbruker. Lett og oppblåsbar, designet for god bevegelighet og komfort når du er på sjøen.

“Somewhere Over the Rainbow”

Tusen takk til Oslo fagottkort som stilte opp for oss og sang sin fantastiske versjon av “Somewhere over the rainbow” på vår RSRK stasjon i Oslo. Som alle andre i showbransjen har det vært et tøft år. Endelig åpnes så smått verden opp igjen og Oslo fagottkor er klar for forestilling i august. Dersom du vil se mer av denne gjengen – Klikk her

Ingen skal drukne

Siden 1891 har Redningsselskapet vært i beredskap langs kysten. 5580 menneskeliv er reddet fra drukningsdøden. Hver dag, siden stiftelsen for 130 år siden, jobber vi for vår visjon «Ingen skal drukne». Vi setter nye skøyter inn i beredskap, og utvider stadig vårt tilbud til barn og unge. For en visjon skal etterleves. Vi skal bli enda bedre på det vi gjør. Vi skal redde flere liv, berge verdier og drive omfattende sjøvettopplæring. Tusen takk for din støtte!

“Redningsselskapet er modige og innovative. De utfordrer oss som leverandør til å tenke nytt hele tiden. Ideen om «Kjærlighetsvesten» i regnbuens farger er både sprø, gøyal og annerledes. Det hadde vært kjempegøy hvis det er kjøpere der ute som ønsker å skaffe seg en helt unik kvalitetsvest, i tillegg til å støtte Redningsselskapet i den fantastiske jobben de gjør for at vi andre skal føle oss trygge på sjøen”

– Adm. Dir Terje Gorm Hansen, Hansen Protection

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 103, 1325 Lysaker
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no

Produktet er lagt til handlekurven