Hopp til innhold

Velg riktig redningsvest

Riktig redningsvest er et av de viktigste tiltakene for god sikkerhet. Våre redningsvester er utviklet av vår egen fagavdeling og Hansen Protection. Kjøper du en redningsvest hos oss støtter du vårt livreddende arbeid, og kan derfor bidra til å redde flere liv enn dit eget.

RS Redningsvester

Tilbehør til redningsvester

RS Barnevester

RS Flytevester

Redningsselskapets flytevester er utviklet og designet med fokus på best mulig flyteevne. Vestene er lette, komfortable og fleksible, og holder deg flytende – selv i krevende forhold som sterke strømmer eller dårlig vær. Med flytevest fra Redningsselskapet kan du være trygg på at du har det beste utstyret for å holde deg flytende, når du er aktiv på sjøen og har det gøy.

Flytevesten – vannsportentusiastens venn

Flytevester benyttes gjerne av vannsportentusiaster, f.eks. seilere, padlere, SUP’ere og kitere. Den har også faste flyteelementer, men er mindre og gir større bevegelsesfrihet, enn en tradisjonell, ikke-oppblåsbar redningsvest. Siden flytevesten mangler krage, vil den ikke snu brukeren fra mage til rygg. Vi anbefaler at flytevest i hovedsak brukes i beskyttet farvann hvor hjelpen er nær.

Ofte stilte spørsmål

(Kilde: RS, If, Regatta og Sjøfartsdirektoratet)

Sportsvester

RS Yak Kallista 50N

En allround flytevest godt egnet for, seiling, turpadling, surfski, kano, vannsport og andre vannaktiviteter. Den har et robust yttermateriale, tynnere og mer fleksibelt oppdriftskum, og optimalisert oppdriftsfordeling for beste ytelse, komfort og lav vekt. Vesten har en justerbar og behagelig passform med glidelås foran og er utstyrt med en anvendelig frontlomme og reflekser for ekstra synlighet. Finnes i størrelser fra junior til XL. 

Padlevester

RS Yak Xipe 60N

En funksjonell og trygg padlevest.  Dette er et godt valg til tur-, elve- hav- og rekreasjonspadling.  Den har justeringsmuligheter – skulderstropp og i siden – for å oppnå optimal passform. Den har to store frontlommer og en stor rygglomme med plass til drikkepose. Vesten har 60N oppdrift og god passform med justeringsmuligheter. Den har refleksdetaljer og feste for klips/kniv. 

RS Explorer

Spesialdesignet i samarbeid med våre redningsmannskaper – for best mulig synlighet og sikkerhet til sjøs. RS Explorer-vestene har en kraftig signalfarge og markante refleksfelter for å sikre høy synlighet på sjøen. De er tilgjengelige i to varianter, en for aktiv bruk og en for fritidsbruk, og er tilgjengelige både for voksne og barn. Vesten har glidelås og skrittstropp for å sikre en god passform og bevegelighet.

RS hundevest – Anbefalt av Norges Blindeforbund

Hundevesten fra Regatta anbefales av Norges Blindeforbund og er testet på førerhunder. Den tar hensyn til krevende bruk, god synlighet og har en formsydd passform for hundens komfort. Vesten har tydelige reflekser, en kraftig stål-ring for bånd, et solid håndtak for løfting, og en praktisk integrert lomme for ubrukte hundeposer.

Sikkerhet til sjøs

For en trygg ferdsel til sjøs er sikkerhet viktig. Riktig redningsvest er et av de aller viktigeste tiltaket for god sikkerhet. Velg den vesten som passer for din aktivitet, og ta vedlikehold av sikkerhetsutstyret på alvor.

RS-kvalitet

I alle ledd i Redningsselskapet – fra redningsmenn til produkter i nettbutikken, tilstreber vi høyeste kvalitet. Produktene blir testet og godkjent av våre fagfolk. Handler du utstyret ditt hos oss, kan du være trygg på at det du bruker er anbefalt av erfarne fagfolk.

Kjøp vest, redd liv

Vi er stolte over å ha reddet over 6400 liv, og at vi hvert år lærer over 50 000 barn og unge sjøvett. Men vi er ikke i mål. Årlig drukner rundt 100 mennesker i Norge. Når du kjøper redningsvesten, støtter du vårt livreddende arbeid og bidrar til at vi kan nå vår nullvisjon om at «Ingen skal drukne».

Sjekk vesten – Service på redningsvesten steg for steg

Nyhetsbrev

Kontakt oss

Redningsselskapet
Postboks 103, 1325 Lysaker
Tlf: 98706757
E-post: nettbutikk@rs.no
Org.nr: 954 360 709
Kontonummer for gaver: 5005.26.50000
Faktura: invoice@rs.no

Produktet er lagt til handlekurven